Skip to main content

Yolotravellog Australie – 1770

DAG 162: A 1770 BEDBUG STORRY

30 april 2017 – 1770Australië

Didi vertelt:
Vandaag rijden we nog een keer naar de camping waar we gisteren wareb want die ligt mooi aan een strand. Onderweg komen we naast een makt dus even stoppen en kijken. Een echt marktje met Australische sfeer. We maken ons rondje en kopen wat spulletjes  en rijden weer verder naar de camping. Ze hebben een plekje vrij dus gelukkig. Het is een hele mooie plek aan het strand met een mooie vuurkorf voor savonds. Jessa is vandaag walker geworden met heel veel bultjes en we dachten in eerste instantie muggen maar het zijn er zoveel dat we de camper voor de zekerheid controleren.  En wat blijkt , we hebben bedbugs. We vinden tientallen bug volgezogen met bloed van de kids. Ze zitten allemaal onder de bulten en het jeukt verschrikkelijk. We zijn een halve dag bezig met poetsen en alle lakens te wassen maar we denken ze allemaal er uit te hebben. Daarna genieten we even met een wijntje van de zonsondergang op het strand.

Savonds steek ik de vuurkorf aan en eten we wat aan het vuur. Vuur heeft iets aparts. Je kunt er zo uren naar zitten kijken terwijl je van de warmte geniet. Het is heerljjk, alleen stinken we erna zo erg naar vuur dat we toch maar even douchen voordat we naar bed gaan. Wat een lekker dag ondanks die KUT bedbugs.

DAG 163: 1770 CHILL DAY

1 mei 2017 – 1770Australië

Didi vertelt:
We staan op en de kids klagen nog steeds over jeuk. We checken de bedden en ja we vinden weer bedbugs. Ik besluit de organisatie maar te bellen en ons probleem uit te leggen . Ze schakelen direct een bedrijf in dat morgen de camper onder handen neemt en de bugs gaat uitroeien. Ok dus we maken nog maar een keer alles een beetje schoon zodat de kids er vanavond geen last van hebben.  Voor de rest vandaag een relax dagje met een heerlijk strandwandeling met de kids. We genieten erna lekker van het zonnetje en savonds weer van de vuurkorf.  We hebben gratis hout gekregen van een van de buren die vandaag vertrokken zijn dus gratis stoken hahah. Geen bijzondere dingen gebeurt deze dag behalve een ontzettend mooie zonsondergang. Ja ik ben verslaafd aan zonsondergangen.

DAG 164; TWIJFEL ? NEE WE DOEN HET GOED. GRATIS ZOO

2 mei 2017 – RockhamptonAustralië

2 mei

Voor dat we vanochtend vertrekken ontmoeten we nog twee oudere mensen die ons aanspreken en zij vertellen ons hoe zij vroeger ook de wereld rond gereisd hebben met hun kids en hoe goed dit is geweest voor hun kids. Ze hebben inmiddels allemaal een mooi leven en de reizen hebben hun alleen maar geholpen. Dat is precies wat we af en toe nodig hebben om te horen want natuurlijk twijfelen wij ook wel eens of we het goed doen maar we merken aan de kids dat ze opbloeien en door regelmatig met hun te oefenen lopen ze ook geen achterstand op kwa school etc. We wisselen nog even gegevens uit en ze geven ons nog wat tips voor het noorden voordat wij richting rockhampton rijden. In rockhampton is een gratis dierentuin en die gaan we natuurljjk bekijken. Om de kosten een beetje te drukken proberen we zoveel mogelijk  gratis activiteiten te doen. De kids genieten van de kangaroos, krokodillen, goannas etc en het is een super onderbreking van de lange rit. Na de dierentuin rijden we weer verder en we proberen zover mogelijk te komen  zodat we de dag erna niet meer zo ver hoeven te rijden. We rijden in het duister een parkeer/overnachtplek op aan de snelweg. Deze plekken zijn door de overheid gecreeerd vanwege de grote afstanden en er is een toilet aanwezig. We zoeken een mooi plekje en kokkerellen wat voor de hongerige maagjes. Ik maak even een rondje over de parkeerplaats en ineens roept er iemand, Limburg? Ik zeg ja jij ook. Ja ik kom uit roermond zegt hij. Ik uit venlo en zo ontmoeten een venlonaar en een roermondenaar zich savonds op een parkeerplaats ergens in the middle of Australië. We drinken er samen een aantal en daarna ga ik aangeschoten het bed in en is de bundaberg rum al aardig op aan het raken.

Boek Didi Taihuttu en The Bitcoin Family

JUST ONE CLICK AWAY

Add your Name and your E-mail address in the field below and you can start the download of my 5 secrets to save time and earn Bitcoins! We also share how we multiply our Bitcoins and how you can prepare and travel on crypto with kids!

 

You will also receive an Email when our Book will be available in English and receive a 5% discount!

You have Successfully Subscribed!