Skip to main content

Yolotravellog Australie – Byron Bay

DAG 150; EEN GAT IN MIJN BEEN, SPUIT ER IN EN NAAR BYRON BAY!

18 april 2017 – Byron BayAustralië

Didi vertelt;

Sochtends staan we op en gaan we direct naar een huisarts. De eerste is nog steeds gesloten dus maar naar de volgende. Deze heeft geen tijd voor mij, dus maar naar een andere huisarts. Deze heeft geen tijd voor mij tot vanmiddag 15.00 uur maar dat komt niet echt fijn uit want we willen verder rijden. Ze geven ons het adres van een ziekenhuis in een paar dorpen verder waar we kunnen gebruiken want het is een zweer wat ik heb en dat moet zsm behandeld worden. Ok op naar de volgende plek en daar hebben ze gelijk tijd voor mij. De eerste arts kjjkt erna en vind inderdaad dat er even een specialist naar moet kijken wamt het gat is wel erg diep en ontstoken en er komt erg veel pus uit. Na een uur wachten  kan ik de tafel op en wordt er naar gekeken. Eerst maar even schoonmaken zegt ze en ze pakt een spuit met een botte naald. Ik denk daar gaat ze de wond mee schoon spuiten maar nee hoor voordat ik het weet zit de botte naald in de wond en spuit ze de inhoud leeg. FUCK FUCK AND FUCK, ik vlieg bijna tegen het plafond van de pijn en de arts zegt . Ja sorry wilde het niet zeggen want dan was het erger geweest. En voor dat ik het weet zet hij de volgende spuit in de andere kant van de wond en spuit weer al de vloeistof er in. Jezus wat een pijn maar nu is de wond schoon zeggen ze. Hij ziet er nu nog dieper uit nu die schoon gemaakt is. Ze doen er wat zalf op en binden mijn been in zodat er geen vuil ik kan komen. Keep it on for 4 days and don’t go in the water zeggen ze. Klote dat net wanneer we naar byron bay gaan, de plek om te leren surfen. Och we zien wel , nu maar eerst er heen rijden en ik vertel in de auto het verhaal van de spuit aan romaine en de kids en ze lachen zich kapot. Ja ze waren in de auto blijven zitten want ze dachten dat duurt niet lang.

Onderweg stoppen we bij de big banana want het schijnt nogal wat te zijn en een foto maken is iets wat iedere Australiër doet, dus wij ook. We eten er een klein hapje en maken onze big banana foto. Daarna tijden we weer verser naar Byron bay waar we op zoek gaan naar een leuke camping. We vinden een leuk plekje aan het strand en aan de rand van het centrum. We komen aan net wannee het duister wordt dus moeten we de tent opzetten in het donker maar dat lukt ons aardig. Als je zon tent een paar keer opgezet hebt gaat het steeds sneller. Lekker naar bed nu want het was weer een lange dag.

DAG 151; CHILLEN IN BYRON BAY

19 april 2017 – Byron BayAustralië

Zo, lekker vroeg op en de camping en Byron bay verkennen. Het strand ligt inderdaad nog geen 50 meter van onze tent af en het is een mooi breed strand met een super surf om te leren surfen. Helaas kan ik het water niet in en de kids vinden het spannend Onder volwassene dus houden we het nu maar even op wandeling naar het dorp. Het schijnt een hippie dorp te zijn dus we zijn benieuwd. In het dorp aangekomen blijkt het inderdaad iets hippies aan zicht te hebben maar dan meer ibiza hippie dus wat luxer allemaal. Niet echt wat we ervan verwacht hadden maar wel een leuk dorpje met winkels, restaurants en barretjes. We wandelen wat en doen wat boodschappen en daarna gaan we weer over het strand richting dorp. Joli en ik blijven wat langer winkelen want ze wil graag een bodyboard en dus even de beste en goedkoopste zoeken  maar al snel liggen we bij de rest op het strand. De kids spelen heerlijk en romaine gaat met hun mee bodyboarden. Ik kijk pijnlijk van het strand mee en vervloek mijn wond. Het is wel lekker vertoeven op het strand en de zonsondergang is best mooi. Wanneer we terug gaan naar de tent om te kokkerellen op ons eenpits fornuis ( ja we kunnen ook de camp kitchen gebruiken maar dit heeft wat)  komt we even een leguaan op bezoek. Hij komt heel dichtbij en we kunnen weer een beest afvinken van de wildlife lijst. Savonds komt er ook nog even een possum op bezoek en weer een vinkje op de lijst. Ook er erg apart dier zon possum en groter dan ik gedacht had.

De kids kijken zich nog steeds dagelijks de ogen uit van alle dieren die ze hier zien. We drinken nog een paar glaasjes wijn en genieten van de mooie sterrenhemel boven ons.

DAG 152; LICHTHOUSE TRACK BYRON BAY

20 april 2017 – Byron BayAustralië

Didi vertelt:

Zo weer lekker vroeg op. Zal wel aan de tent Liggen maar hier wordt je vroeg wakker elke dag. We starten natuurlijk met ontbijten maar daarna maken we een wandeling door het natuurpark naar de vuurtoren om ijsje te eten. Dat ijsje is nAtuurlijk voor de kids om ze een doel/beloning te geven na de lange wandeling. Het is een 45 minuten wandelen door een erg mooie natuur en aangekomen bij de vuurtoren is het uitzicht ook nog eens erg mooi. Boeit de kids weinig want zij willen dat ijsje. Ik grap even dat de kraam dicht is en dan gelijk met z’n drieën in koop, pap je had het beloofd, hahaha. Natuurlijk is hij open en genieten ze van een heerlijk ijsje terwijl ze de deltavliegers voorbij zien komen. Op de terugweg lopen we weer door een ander stuk mooie natuur. Bij de tent aangekomen hebben de kids honger dus even lunchen. We maken kennis met onze overburen, een zwitsers stel die met twee kids op reis zijn. Leuk hoe dezelfde type mensen als ons dezelfde keuZes maken in het leven. De kids spelen leuk met elkaar ook al zit er een leeftijdsverschil tussen. We gaan nog even naar het strand genieten van het zonnetje en de zonsondergang en daarna weer kokkerellen, maar nu in de camping kitchen. Na het eten drinken we er nog een paar met de andere buren die we eerder vandaag ontmoet hebben en maken we er een gezellige avond van.

DAG 153: BIRTHDAY SHOPPING JUNA

21 april 2017 – Byron BayAustralië

Didi vertelt:

Vandaag maken we er een relaxt dagje van. Juna, jessa en ik gaan naar hwt strand terwijl romaine en joli wat kado’s gaan kopen voor juna die overmorgen jarig is. Wanneer er even een buitje valt eten we een lekker ijsje in een barretje aan het strand. Na een uurtje komen main en joli terug en rijden we weer richting camping waar de kids gaan spelen in de speeltuin. Romaine en ik starten alvast met wat spullen inpakken omdat we morgen erg vroeg moeten rijden om op tijd de camper op te halen in Brisbane en de auto in te leveren op de luchthaven. We genieten nog volop van onze laatste avond in de tent samen en zijn benieuwd hoe de camper er morgen uit zal zien.

Boek Didi Taihuttu en The Bitcoin Family

JUST ONE CLICK AWAY

Add your Name and your E-mail address in the field below and you can start the download of my 5 secrets to save time and earn Bitcoins! We also share how we multiply our Bitcoins and how you can prepare and travel on crypto with kids!

 

You will also receive an Email when our Book will be available in English and receive a 5% discount!

You have Successfully Subscribed!