Skip to main content

Yolotravellog Bali – Legian

DAG 192 T/M 198 VAN DRIE KEER NIKS NAAR TOP HOTEL EN DAT VOOR DEZELFDE PRIJS. LANG LEVE DE BOEKINGSITES

29 mei 2017 – LegianIndonesië

De 23e verhuizen we over naar het melasti hotel. Een wat luxer hotel maar door de aanbieding die we gevonden hebben betaalbaar. Hier kunnen de kids zich even goed vermaken zodat wij eens goed kunnen nadenken over wat onze volgende stap zal zijn. Heerlijk ontbijt buffet met voldoende keuze , 3 zwembaden en aan het strand. We maken er een paar heerlijke dagen van en de kids genieten erg van de mooie zwembaden. Ook het ontbijt vinden ze heerlijk want er zijn cornflakes , pancakes etc. We denken veel na en praten veel over de toekomst maar we komen er niet echt uit. We moeten de 16e vanwege het visum het land uit en besluiten dan ook dat we echt een keuze moeten gaan maken tussen doorrijzen, een tijdje op bali blijven of een pitstop thuis en dan weer verder reizen.

Hoezo komen we er niet uit ? Hmm das een goeie. Aand de ene kant ben ik er inmiddels volledig van overtuigd dat kids wel scholing nodig hebben maar zeker niet op school. Romaine twijfelt hier nog een beetje over. Daarnaast zijn we het wel eens over het feit dat de kids sociaal contact met kids nodig hebben. We moeten thuis het huis nog verkopen en een en ander regelen voordat we definitief ergens anders kunnen gaan wonen. Ik zou het liefste door blijven reizen en romaine heeft even behoefte aan een vaste plek etc etc. Dus vandaar dat we even geen keuze maken nu, hahahah

De knoop krijgen we in deze dagen niet doorgehakt dus verleggen we maar de focus en beginnen we aan onze nieuwe website waar we gezinnen willen helpen met reizen etc. Dus gewoon wat informatie over reizen met kids etc en dan natuurlijk zo dat we er een klein extra centje aan overhouden. We creëren het begin van de site, een instagram account en een facebook pagina. Oh ja en ik pak het cryptocoin minen en handelen weer op. Een paar jaar geleden hebben we met een groep al bitcoins en andere coins etc gemind en die zijn nu in een keer aardig wat waard geworden en dus ook even de focus daarop. Wat we willen bereiken is dat we plaats onafhankelijk kunnen werken en een laptop en internet dus voldoende zijn. Vandaag dus de focus op het blog en de bitcoins. Misschien dat we daarna vanzelf een richting op geduwd worden.

Voor de rest heerlijk wat hangen aan het zwembad, op het strand en in de goedkope warungs in dit verder best dure gebied. Mochten jullie het leuk vinden dan check alvast onze site die we zsm gaan vullen met info. http://www.yolofamilytravel.com

We shoppen nog wat want Joli is de 5e jarig en wordt alweer 12 jaar. Ze heeft een hele lijst dus dat wordt lang shoppen en jullie weten inmiddels wat ik van shoppen vind. Maar dan zegt joli een beetje sarcastisch tussen neus en lippen door dat een nieuwe telefoon ook goed is. Hmmm helemaal geen slecht idee want dan kunnen we het verjaarsagsgeld dat ze van iedereen heeft gekregen daar aan besteden en dat scheelt weer veel gesleep met reizen en zij is er waarschijnlijk super blij mee en wij hoeven niet lang te shoppen hahahah. Te veel voordelen dus doen .

Dus we zijn snel Klaar zodat we aan het strand op legian  heerlijk vertoeven op lekkere beanbags met een smirinof bij een mooie sunset.

DAG 199 EN 200 DE KNOOP DOORGEHAKT EN HAPPY BIRTHDAY JOLI

4 juni 2017 – BaliIndonesië

4 juni

Lekker rustig dagje weer en weinig te melden. We kopen nog de taart voor Joli’s verjaardag maar dat was dan ook zo’n beetje het spannendste wat we gedaan hebben. Of toch niet, nee want we hebben na uren praten toch maar de knoop doorgehakt. Alle puzzelstukken vielen een beetje door omstandigheden op z’n plek. We zaten dus koffie te drinken aan het strand en wilden de tickets boeken naar kuala lumpur aangezien we wegens het verlengen van het visum het land even uitmoeten. Bij het boeken zagen we dat mijn paspoort over een aantal maanden verlopen is en deze moet in sommige landen nog 6 maanden geldig zijn wil je het land kunnen uit kunnen reizen. Ja je leest het goed, niet in reizen maar uit reizen. Ok dus ambassade gebeld om te vragen of dat in indonesia kan en dat kan in jakarta tegen een leuk prijsje hahahah. Bij het zoeken op skyscanner komt in een keer een aanbieding voor bij met een vlucht naar Frankfurt. Hmmm zullen we dan even naar nederland gaan en daar de paspoorten regelen, de eventuele verkoop van het huis afwikkelen en zodat de kids even de opas en omas en wij onze fam Kunnen zien? De kids hebben de laatste week al een aantal keer aangegeven dat ze wel even iedereen weer willen zien en romaine vind een pitstop ook niet verkeerd om wat orde op zaken te stellen in nl. Hmmm zullen we dan ? De tickets zijn zo goedkoop dat het echt maar weinig scheelt met een retourvlucht naar maleisie incl hotel etc en we wilden graag naar india maar daar is het niet echt de juiste periode voor dus alles wijst er op dat het niet gek zou zijn om even naar nl te gaan. Maar dat gevoel in mijn buik dat werkt mij gigantisch tegen en ik heb eigenlijk helemaal geen zin in naar nl te gaan, ook al is het voor even een pitstop want dat kan toch ook in Spanje of zo hahahah. Maar ik weet dat we thuis wat zaken moeten regelen en dat het paspoort verlengd moet worden en mijn zusje gaat bevallen van haar tweede kind dus na een uur staren naar de knop vlucht betalen klik ik hem aan. Wat een kut gevoel en ik zeg maar wel echt als pitstop en romaine knikt en zegt ja schat het is even een pitstop en het is goed voor het gezin. Geboekt maar het voelt echt niet fijn dus loop ik even de zee in om af te koelen. Ja je leest het goed we gaan dus even naar nederland om wat zaken te regelen en reizen dan weer verder. Gelukkig is romaine intussen ook tot het inzicht gekomen dat de school niet de allerbelangrijkst vorm van opleiden is en zijn we goed op weg om een plaats onafhankelijk inkomen te creëren wat het reizen mogelijk maakt. Ok en nu, nu ontspannen en relaxen van voorlopig de laatste dagen op Bali want een leven hier kunnen we ons beide echt wel voorstellen.

5 juni Happy birthday Joli

Vandaag is Joli jarig en we wekken haar traditioneel met ontbijt op bed en de kado’s. We zijn benieuwd wat ze van de iphone vind want aangezien ze 12 jaar wordt krijgt ze die. Eerst de kleine kado’s en dan de iphone. Nee is niet echt, dat doen jullie niet , echt niet zijn haar eerst woorden wanneer ze het pakje heeft uitgepakt. We lachen en langzaam realiseert ze dat het echt is en springt een gat in de lucht. Een iphone een iphone wow. Ze is super blij ermee en we stellen hem gelijk in zodat ze er mee aan de gang kan. Joli vind het erg leuk op dit moment om vlogs etc te maken dus daar kan ze deze goed voor gebruiken. Zoals gebruikelijk mag joli vandaag bepalen wat we doen. Het begint met lekker kletsen op de kamer, heerlijk genieten op het strand , daarna aan het zwembad en savonds heerlijk eten bij een mexicaans restaurant. Tussendoor natuurlijk iphone iphone en nog eens iphone hahaha. Het mexicaans restaurant komen we toevallig bij uit en het eten is er heerijk. Het wordt gerund door australische nederlanders en dus klesten we daar gezellig mee. Weer een contact waar we in de toekomst veel aan hebben en ze bieden ook aan om ons te helpen wanneer we dat willen. Ze wonen inmiddels 27 jaar op bali en genieten er nog steeds elke dag van. En dan klinkt happy birthday to you, door de speakers en komt het personeel zingend een taart brengen naar joli. Heerlijk in the picture ! Super leuk geregeld door het restaurant en zeker een aanrader om heen te gaan als je op bali bent. Het was een super leuke dag en joli heeft er echt van genoten. Man man man wat gaat het snel en wat worden de kids groot. We zijn zo intens blij dat onze kids zich zo mooi ontwikkelen en dat we dat beide zo meemaken door samen te reizen. Dit is echt quality time ten top en ja ook in die tijd kun je ze af en toe achter het behang plakken maar die keren zijn op een hand te tellen.

Boek Didi Taihuttu en The Bitcoin Family

JUST ONE CLICK AWAY

Add your Name and your E-mail address in the field below and you can start the download of my 5 secrets to save time and earn Bitcoins! We also share how we multiply our Bitcoins and how you can prepare and travel on crypto with kids!

 

You will also receive an Email when our Book will be available in English and receive a 5% discount!

You have Successfully Subscribed!