Skip to main content
  • Interview bij Lotgenoten Podcast.

    April 16, 2024

    Didi Taihuttu is misschien wel Nederlands bekendste Bitcoin investeerder. In 2017 verkocht hij samen met zijn familie al hun bezittingen en met al hun bezittingen bedoelen we dan ook echt al hun bezittingen. Van het huis tot de auto’s tot aan het speelgoed van de kinderen! Met dit geld ging de familie Taihuttu all-in in Bitcoin.

    Waar in 2017 iedereen de familie voor gek verklaarde, ligt nu de wereld aan hun voeten. Vergelijk de waarde van Bitcoin in 2017 ten opzichte van 2024 maar eens. Maar hoe gaat het nou eigenlijk met de familie na dit enorme financiële succes? Zou Didi vandaag de dag weer alles verkopen voor Bitcoins? En hoe schat Didi het gevaar van Quantum Computing voor Bitcoin en de crypto-space in? Luister op Spotify of kijk op Youtube naar het interview die Jaro en Koen hadden met Didi Taihuttu.

    Youtube