The English version is found here; https://yolofamilytravel.com/uncategorized/te-koop-het-bitcoin-family-chalet-eng/

Yes, we gaan de stap maken om volledig decentraal te leven en dus gaan we ook ons allerlaatste bezit verkopen en dat is ons chalet op camping de schatberg. Het chalet is in Aziatische stijl en er kunnen max 6 personen slapen. Het heeft een ruime badkamer met douche, een open keuken, tuin met schuurtje etc.

Het ligt zeer centraal en schaduwrijk op een geweldig 5 sterren vakantiepark met binnen en buiten zwembaden, zwemmeer, visvijver, waterski park, adventure land, paintball, bowlingbaan, 3 restaurants, minigolf, klimpark, indoor speelzaal etc. Het park is het hele jaar geopend en gedurende de vakantieperioden is er dagelijks entertainment voor jong en oud. De prijs is voor het volledig ingericht chalet incl. TV, bedden, ijskasten, wasmachine en droger, lounge tuinset etc. 

Op enkele minuten wandelen bevinden zich het Family Entertainment Center (FEC) met ABC restaurant en het pretpark Toverland. Zie www.deschatberg.nl voor meer informatie over het vakantie park.

*Let op sommige foto’s zijn van een tijdje geleden maar de sfeer en staat van het chalet is nog steeds hetzelfde.

Een leuke video waarin de kids het chalet tonen voor de NOS.


De vraagprijs is € 30.000 en de voorkeur gaat naar betaling in Bitcoins. Op dit moment dus ongeveer 7 Bitcoins. Heb je geen Bitcoins dan is betaling in EUR ook mogelijk.


Nieuwsgierig naar ons leven en waarom wij besloten hebben deze stappen te nemen volg ons dan op social media of bestel ons boek.
https://yolofamilytravel.com/product/boek-the-bitcoin-family/

YouTube
YouTube
Instagram
Boek Didi Taihuttu en The Bitcoin Family

JUST ONE CLICK AWAY

Add your Name and your E-mail address in the field below and you can start the download of my 5 secrets to save time and earn Bitcoins! We also share how we multiply our Bitcoins and how you can prepare and travel on crypto with kids!

 

You will also receive an Email when our Book will be available in English and receive a 5% discount!

You have Successfully Subscribed!

SUBSCRIBE AND WIN A FREE T-SHIRT !!

You have Successfully Subscribed!